Hoofdmenu

Wat betekent de energietransitie voor mij?

Wilt u meer weten over wat de energietransitie voor u betekent? Neem dan op 17 januari deel aan de online bijeenkomst die de gemeente Brunssum organiseert. U kunt nu al inschrijven.

De komende jaren werken we in Nederland aan een duurzamere wereld. Iedereen doet wat. En dat is goed, want elke bijdrage helpt. Het Rijk, de Provincie, maar zeker ook de gemeente werken aan een planmatige energietransitie, bijvoorbeeld om zonder aardgas te kunnen wonen. Wilt u ook graag úw steentje bijdragen aan een duurzamere wereld, maar ziet u door de bomen het bos niet meer?

Dat kunnen we ons best voorstellen. Daarom organiseren we een webinar. Een online bijeenkomst  waarin we u meenemen in de energietransitie. Wanneer zetten we welke stappen en wanneer gaat die gaskraan dan uiteindelijk dicht? En hoe voorkomt u dat uw energierekening de komende jaren de pan uit rijst. Wat is verstandig om nu mee te beginnen en waar kunt u nog mee wachten? Allemaal onderwerpen die aan bod komen tijdens de webinar.

Heeft u vragen? U kunt ze tijdens de webinar stellen.

Deelnemen? Schrijf dan nu in! Wilt u op  maandag 17 januari 2022, om 19.00 uur deelnemen? Dat kan, meld u zich dan aan via https://driven-by-values.webinargeek.com/informatieavond-isolatie-aardgasvrij-in-brunssum , u krijgt vervolgens de kijklink toegestuurd

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno