Mireille Haex lijsttrekker GroenLinks Landgraaf.

GroenLinks zal in Landgraaf aan de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 deelnemen met Mireille Haex als lijsttrekker. Mireille is momenteel lid van de gemeenteraad van Landgraaf.

Mireille Haex gaf bij het accepteren van het lijsttrekkerschap aan dat zij best vereerd is om lijsttrekker te mogen zijn: “Ik zal mijn uiterste best doen om een succesvolle verkiezingscampagne te voeren met een voor GroenLinks mooi resultaat. En als ik gekozen word dan wil ik mij ook volledig inzetten om een goed raadslid voor Landgraaf te blijven en vooral het GroenLinkse gedachtengoed en de GroenLinkse kiezer te vertegenwoordigen”. We zullen ons blijven inzetten voor een duurzame en sociale gemeente, waar iedereen zich welkom voelt.

Voorzitter Ali Daliry van de GroenLinks afdeling Parkstad Limburg: “Ik verwacht dat GroenLinks met Mireille Haex als lijsttrekker tenminste de huidige raadszetel zal voort te zetten. De aanwezigheid van GroenLinks in de Landgraafse gemeenteraad en vooral haar progressieve en groene inbreng zijn een zeer welkome aanvulling in een nu al verder vrij eenzijdig samengestelde gemeenteraad.”

De kandidatenlijst van GroenLinks is als volgt:

 1. Mireille Haex
 2. Marleen Stijns
 3. Marlies Hendrikx
 4. Helma Gubbels
 5. Jo Linssen
 6. Aloys de Haan
 7. Roger Janssen
 8. Mohamad Alali
 9. Caitlin Haex
 10. Ali Daliry
 11. Hanneleen van Dijk

Foto GroenLinks Landgraaf

 

Geef een reactie