Hoofdmenu

Wandeltrainingen in Heerlen

In januari*, februari en maart organiseert Heel Beweegt in samenwerking met Heerlen Stand-By! en verschillende buurtorganisaties een tiental wandeltrainingen. Deze wandeltrainingen worden verzorgd door Jacques Janssen van Wandelsportcentrum Walking Limburg.

De trainingen vinden op dinsdagen plaats van 10:00 – 11:30 uur, waarbij om de 2 weken van start locatie wordt gewisseld. Inschrijven is verplicht. Per training is er een maximum aantal deelnemers mogelijk, dus wacht niet te lang met inschrijven want vol=vol! Je mag je inschrijven voor één of meerdere trainingen. Voor iedere training wordt er een eigen bijdrage van €1,00 gevraagd die voorafgaand aan de wandeling wordt geïnd.
𝐀𝐚𝐧𝐦𝐞𝐥𝐝𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐞𝐫 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞 www.heelheerlenbeweegt.nl/wandelen
—————————————————————-
❖ 𝗗𝗶𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟱 𝗷𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 & 𝟬𝟭 𝗳𝗲𝗯𝗿𝘂𝗮𝗿𝗶
𝘋𝘦 𝘌𝘪𝘬. 𝘌𝘪𝘬𝘦𝘯𝘥𝘦𝘳𝘸𝘦𝘨 𝟪-𝘈, 𝟨𝟦𝟣𝟣 𝘝𝘓 𝘏𝘦𝘦𝘳𝘭𝘦𝘯

❖ 𝗗𝗶𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟬𝟴 𝗳𝗲𝗯𝗿𝘂𝗮𝗿𝗶 & 𝟭𝟱 𝗳𝗲𝗯𝗿𝘂𝗮𝗿𝗶
𝘉𝘶𝘶𝘳𝘵𝘱𝘶𝘯𝘵 𝘚𝘢𝘮𝘚𝘢𝘮. 𝘔𝘪𝘫𝘯𝘻𝘦𝘵𝘦𝘭𝘭𝘢𝘢𝘯 𝟨, 𝟨𝟦𝟣𝟤 𝘌𝘕 𝘏𝘦𝘦𝘳𝘭𝘦𝘯

❖ 𝗗𝗶𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟮 𝗳𝗲𝗯𝗿𝘂𝗮𝗿𝗶 & 𝟬𝟭 𝗺𝗮𝗮𝗿𝘁
𝘉𝘶𝘶𝘳𝘵𝘱𝘶𝘯𝘵 𝘚𝘤𝘩𝘢𝘯𝘥𝘦𝘭𝘦𝘯. 𝘔𝘰𝘭𝘦𝘯𝘸𝘦𝘪 𝟧𝟢𝟢, 𝟨𝟦𝟣𝟤 𝘞𝘎 𝘏𝘦𝘦𝘳𝘭𝘦𝘯

❖ 𝗗𝗶𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟬𝟴 𝗺𝗮𝗮𝗿𝘁 & 𝟭𝟱 𝗺𝗮𝗮𝗿𝘁
𝘑𝘰𝘯𝘨𝘦𝘳𝘦𝘯𝘤𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶𝘮 𝘛𝘩𝘦 𝘉𝘳𝘦𝘢𝘬. 𝘚𝘤𝘩𝘢𝘯𝘥𝘦𝘭𝘦𝘳𝘮𝘰𝘭𝘦𝘯𝘸𝘦𝘨 𝟤𝟦, 𝟨𝟦𝟣𝟧 𝘎𝘎 𝘏𝘦𝘦𝘳𝘭𝘦𝘯

❖ 𝗗𝗶𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟮 𝗺𝗮𝗮𝗿𝘁 & 𝟮𝟵 𝗺𝗮𝗮𝗿𝘁
𝘉𝘶𝘶𝘳𝘵𝘱𝘶𝘯𝘵 𝘈𝘢𝘮𝘣𝘰𝘴𝘷𝘦𝘭𝘥. 𝘈𝘢𝘮𝘣𝘰𝘴𝘷𝘦𝘭𝘥 𝟣𝟤𝟥 𝟨𝟦𝟣𝟨 𝘊𝘡 𝘏𝘦𝘦𝘳𝘭𝘦𝘯

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno