Fortuna Sittard speelt oefenwedstrijd tegen Schalke ’04

Fortuna Sittard speelt ter voorbereiding op de tweede seizoenhelft een oefenwedstrijd tegen Schalke ’04. Het duel staat gepland voor zaterdag 8 januari om 13:00 in het Parkstadion . Het betreft 3x 45 minuten. In verband met de geldende coronamaatregelen zal het duel achter gesloten deuren worden afgewerkt.

Schalke ’04 is sinds het huidige seizoen actief in de 2. Bundesliga, waar de club uit Gelsenkirchen een vierde plaats bezet. Daarvoor waren Die Königsblauen jarenlang actief in de top van de Bundesliga. Schalke ’04 en Fortuna Sittard troffen elkaar al eerder in een oefenwedstrijd. Op 14 november 1999 stonden beide ploegen tegenover elkaar tijdens de opening van het huidige onderkomen. De wedstrijd eindigde toen in 1-1.

In samenwerking met Schalke ’04 zal deze wedstrijd te volgen zijn via het Youtube-kanaal van de Duiters.

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie