Onder het motto van “Deze (speel)ronde is van ons” bieden we onze trouwe seizoenkaarthouders de mogelijkheid om per actieve seizoenkaart 1 GRATIS extra ticket te bestellen voor het competitieduel tegen FC Volendam (maandag 7 februari, 20.00 uur).
Na weken of beter gezegd maanden zonder publiek te hebben gespeeld, heeft het kabinet deze week een einde gemaakt aan die onzekere tijden. Vanaf de eerstvolgende thuiswedstrijd mogen we jullie weer begroeten in het Parkstad Limburg Stadion. Weliswaar op een veilige 1,5 meter afstand van elkaar, met mondkapjes en een maximale bezetting van 1/3 van het stadion, maar de Roda-familie komt gelukkig weer samen!

VOLLE BAK
Het continueren van het lage prijsbeleid bij de verkoop van seizoenkaarten aan het begin van dit seizoen was onderdeel van de compensatie van eventueel gemiste wedstrijden in het seizoen 2021/2022. Echter, hebben wij volop begrip voor de huidige situatie en missen wij onze fans. Daarom willen we graag, door het aanbieden van een gratis extra ticket, een geste maken naar onze trouwe supporters.

HOE KOM IK AAN EEN TICKET?
Seizoenkaarthouders kunnen via deze link in slechts drie klikken het gratis ticket bemachtigen. Daarnaast is het mogelijk om het gratis ticket bij het Buitenloket Ticketing, gelegen links naast de hoofdingang, op te halen. Je kunt met je eigen seizoenkaart ‘gewoon’ het stadion betreden. Het gratis extra ticket krijg je in de vorm van een e-ticket per mail toegestuurd.

 

LET OP: seizoenkaarthouders hebben van maandag 31 januari (10.00 uur) tot en met woensdag 2 februari (23.59 uur) exclusief de mogelijkheid tot het bestellen van extra tickets. Er worden vooralsnog geen losse tickets verkocht voor dit duel.

WAT HEB JE NODIG VOOR HET BEZOEKEN VAN EEN WEDSTRIJD?
Geldig toegangsbewijs voor de desbetreffende wedstrijd (seizoenkaart of los ticket)
Geldig identiteitsbewijs/rijbewijs/paspoort ter controle van de QR-code
Een volledig vaccinatiebewijs óf herstelbewijs óf negatieve coronatest (afgenomen binnen 24 uur voor de wedstrijd, dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar)
VERDELING TRIBUNES
Supporters met een seizoenkaart op de Koempeltribune (West) kunnen vanwege de maximale capaciteit (die met het huidige aantal seizoenkaarthouders is bereikt) enkel nog extra gratis tickets ‘claimen‘ op de Theo Pickée Tribune (Zuid).

Supporters met een seizoenkaart op de Theo Pickée Tribune en Oost Tribune kunnen op de ‘eigen‘ tribunes extra gratis tickets bestellen.

VOL = VOL
Gelet op de huidige regelgeving kunnen wij slechts plaats bieden aan een bepaald aantal supporters. Ben er dus snel bij want vol = vol.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Mondkapjes zijn bij binnenkomst en bij het verplaatsen in het stadion verplicht, zodra je op de tribune zit, mag het mondkapje af;
Houd rekening met de 1,5 meter afstand en volg te allen tijde de aanwijzingen van de stewards én stadionspeaker op;
Op de tribune dien je 1,5 meter afstand te houden van elkaar, personen uit hetzelfde huishouden mogen wel naast elkaar zitten, evenals kinderen tot 13 jaar;
De Fanshop is geopend van 17.00 uur tot 20.00 uur (aanvang wedstrijd). Houd ook hier rekening met de 1,5 meter afstand en het dragen van mondkapjes;
Vanwege de verwachte drukte gaat het Parkstad Limburg Stadion open om 18.30 uur en zijn alle ingangen van het stadion geopend. (Koempeltribune = ingang 7, Theo Pickée Tribune = ingang 5/6 en ingang 3/4, Oost Tribune = ingang 2);
In verband met de huidige regelgeving sluit het stadion direct na afloop van het duel (22.00 uur);
Vanaf 21.30 uur sluiten alle cateringpunten in het Parkstad Limburg Stadion.

Communicatie Roda JC en Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie