Nieuwe smartphone-website HelloCoupon.nl

Op de nieuwe smartphone-website van startup HelloCoupon kun je vanaf nu kortingen vinden van bedrijven uit Nederland en België. Het gaat om aanbiedingen op het gebied van kleding, vakantie, meubelen, restaurants, hotels en meer. De kortings-coupon hoef je niet van te voren te betalen en te printen. Tevens is de coupon makkelijk te delen met bekenden. Voor ondernemers is het nu ook extra aantrekkelijk om hun aanbod op de nieuwe smartphone-website te plaatsen.

 

Om gebruik te kunnen maken van de aangeboden kortings-coupons hoef je alleen de  afbeelding/advertentie op je smartphone-scherm te laten zien bij het bedrijf dat je bezoekt. Soms staan er ook ‘kortingscodes’ vermeld in de couponadvertentie die je kunt gebruiken bij bestellingen in de webshop van het bedrijf. Door de QR-code op hellocoupon.nl te scannen kun je de website ook op de smartphone bekijken.

Heb je zelf een eigen bedrijf? Vanwege de economische beperkingen door corona en om interessante aanbiedingen te kunnen doen, biedt HelloCoupon het eerste jaar een gratis jaarabonnement aan ter waarde van € 250,- voor ondernemers. Na dat jaar kun je geheel vrijblijvend kiezen voor een betaald abonnement en draag je ook dan sowieso géén percentage van de omzet af, maar betaal je een vast bedrag van € 19,95 per maand voor het jaarabonnement. Er is ruimte voor zo’n 4000 bedrijven in Nederland en België (Vlaanderen) om gratis mee te doen. Een bedrijf meldt zich aan op de website voor het gratis jaarabonnement waarmee je (tot max. 10 verschillende) advertenties vooraf kunt opmaken. Dit alles op een datum en tijdstip naar keuze. Vervolgens is het een kwestie van publiceren en naar behoefte via de eigen accounts delen, de advertentie aanpassen en linken naar de eigen website. De couponadvertenties zijn te vinden op trefwoord, categorie en regio/provincie.

Bekijk de website www.hellocoupon.nl voor meer informatie.

Geef een reactie