Hoofdmenu

Valkenburg – Pop on Top kondigt nieuwe artiesten aan voor het 10-jarig jubileum

 

Het Pop on Top festival dat plaatsvindt op 27 en 28 Mei 2022 kondigt nieuwe artiesten aan. Niemand minder dan Flemming, Diede & Band, Maxime & Glyn, Bad medicine (Bon Jovi), Frans Theunisz, Wir sind Spitze, Tonca, Schunck, In your honor (Foo Fighters), like U2, Ernest, DJ Wim Frijns, Roy Moonen, Nur Deutsche Welle, Erwin en LOS!

Opkomend talent

Een festival gevuld met een breed scala aan artiesten, ook bestaande uit opkomend talent zoals Flemming. Flemming is 25 jaar, geboren om artiest te worden. Flemming heeft een buitengewoon stemgeluid en een brandende ambitie. Je kunt hem kennen van hits zoals Amsterdam en zijn nieuwste single Zij Wil Mij.

Daarnaast zal ook Diede (21) naar Valkenburg komen. Diede is ook wel bekend van het televisieprogramma K2 zoekt K3 waar ze Nederland en België haar prachtige stem liet horen en vele (kinder)harten wist te veroveren.

Feestweide & Café Nol

De wel bekende Feestweide en café Nol zullen ook bij de jubileum editie op het veld te vinden zijn. Hier zullen al deze artiesten optreden tijdens het hemelvaartweekend op 27 en 28 Mei 2022. De komende tijd zal het festival nog meer artiesten bekendmaken.

Dit jubileumfestival is er een die je niet wilt missen! Benieuwd naar de rest van de artiesten en de early bird tickets, kijk op www.popontop.nl

Foto Pop on Top« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »