Hoofdmenu

Sportclub´25 viert carnaval

“Sjportkloeb zits ut oes”
Sportclub’25 is van origine een voetbalvereniging, maar het carnavalsvirus is ook een belangrijk onderdeel van onze identiteit en clubcultuur. Als vereniging willen we de carnaval 2022 dan ook niet zomaar voorbij laten gaan!
Op zaterdag 19 februari aanstaande organiseren we daarom een corona geregisseerde carnavalszitting in ons clubhuis De Sjans. Een unieke maar ongelooflijk welkome middag/avond. Om 15.11 uur gaat het programma van start, en de inloop is vanaf 14.30 uur. Kaartjes kosten 11.11 euro p.p.
Het prachtige programma bestaat uit de lokale artiesten WA!?, de Herringbiesere, FEM, en de externe artiesten Sven Ohne Girls en Spik en Span. Het geheel wordt muzikaal omlijst door DJ Koll.
Ondanks dat we enorm uitkijken naar deze zitting moeten we wel benadrukken dat er diverse randvoorwaarden van toepassing zijn bij de organisatie, namelijk de volgende:
– Er is plek voor een maximaal aantal personen boven de 13 jaar (OP=OP).
-Per persoon worden er maximaal 2 kaartjes verkocht, de reservering is pas verwerkt als de betaling voldaan is.
– Het gehele evenement zal zittend op 1,5 m afstand plaatsvinden (met vaste zitplekken)
– Er is een sluitingstijd van 22.00 uur van toepassing
– Een corona toegangsbewijs is noodzakelijk
– Een mondkapje is verplicht bij binnenkomst en verplaatsing
– Goede zin, veel dorst, en een carnavalsoutfit is verplicht!
Kaartjes zijn vanaf dit moment te bestellen bij Ritch te Kampe persoonlijk (06 52 11 56 67)! Wees er snel bij. Kaartje is pas definitief toegewezen bij een schriftelijke bevestiging