Hoofdmenu

Cv De Veldkretsers uit Wijnandsrade viert ‘Boetegewoon.. Gewoon Boete

Het bestuur van Cv De Veldkretsers, de carnavalsvereniging uit het kleine Wijnandsrade, heeft afgelopen periode niet stil gezeten en voor komende carnavalsperiode iets leuks bedacht: ‘Boetegewoon.. Gewoon Boete..’. Hierdoor komen zij als een van de eerste verenigingen uit Limburg met een carnavalsprogramma naar buiten.
Rondom de Narrentempel ‘Café I Gen Dörp’ gelegen in de Körnerstraat te Wijnandsrade worden op zaterdag 26-, zondag 27-, en maandag 28 februari carnavalsactiviteiten georganiseerd. Op zaterdag 26 februari vindt een carnavalsbal plaats onder de ludieke titel ‘Hoal alles oet de kast wat d’r inzit bal’. Op zondag wordt ingezet op een ‘bijna ouderwetse’ carnavalsoptocht en op maandag vieren De Veldkretsers ‘Sjtroatcarnaval’. Alle dagen kunnen carnavalsvierders genieten van ‘Eate & Drinke’, muziek en optredens van diverse artiesten.
Uiteraard worden alle op dat moment geldende maatregelen in acht genomen. ‘De voortekenen voor een gezellig, maar aangepast carnavalsfeest zijn in ieder geval goed’ aldus Secretaris Jos Kicken.
Voor meer informatie kun je terecht op: www.veldkretsers.nl.