Hoofdmenu

Zuyderland en DELA slaan de handen ineen bij het verzorgen van een waakmand

Op de foto Yvette Freulings van Zuyderland en Susanne Rongen van DELA
Zuyderland en DELA slaan de handen ineen bij het verzorgen van een waakmand. Dat is een mand gevuld met allerlei materialen voor troost, comfort, afleiding en een gevoel van huiselijkheid. Een warm gebaar ter ondersteuning van een moeilijke tijd, maar een mooie toevoeging tijdens het bieden van zorg en aandacht aan diegene die sterven gaat.
Yvette Freulings (links op de foto) is net als haar collega Laura Royakkers, werkzaam als verzorgende op de GRZ afdeling West 46 van Zuyderland. In samenwerking met Susanne Rongen van DELA (rechts op de foto) hebben zij een waakmand gecreëerd. Onlangs heeft Zuyderland al drie stuks in ontvangst mogen nemen!
Yvette en Laura houden contact met Susanne – zij zorgt voor nieuwe waakmanden als ze op zijn. En een waardevolle verrijking van onze zorgverlening in de laatste levensfase.
Foto Zuyderland