WDZ 1 SUCCESVOL IN OEFENWEDSTRIJD Sporting Heerlen – WDZ

In de oefenwedstrijd op zondag 13 februari behaalde WDZ een ruime zege op 2e klasser Sporting Heerlen. Met een kopbal uit een corner opende Jop Bleijlevens de score.
De thuisploeg wist korte tijd later de stand weer gelijk te trekken. Met een fraaie lob over de keeper bracht Jop de bezoekers terug op voorsprong. Even later schoot de keeper van Sporting Heerlen de bal tegen Jop aan en deze pakte het cadeau zonder dralen uit. Nog voor de rust zorgde Jeroen Hünen uit een vrije trap voor de 1-4.
Na rust bracht Yannick Frijns de stand op 1-5. Na een lange sprint in de diepte schoof hij de bal beheerst langs de keeper. Kort voor tijd konden de gastheren met een treffer de stand een iets draaglijker aanzicht te geven.
Tekst WDZ/ Huub Schepers en Foto’s: René Flekken

Geef een reactie