Partij voor de Dieren organiseert op 6 maart een vertoning van de documentaire The Hidden Life of Trees in Heerlen,

Filmavond van The Hidden Life of Trees en vraaggesprek met lijsttrekker Elian Géron van Partij voor de
Dieren Heerlen over het belang van natuur in onze leefomgeving.  De Partij voor de Dieren organiseert op 6 maart een vertoning van de documentaire The Hidden Life of Trees in Heerlen, bioscoop Filmhuis de Spiegel (Royal Theater) met na afloop een vraaggesprek met lijsttrekker Elian Géron over de kansen voor een groene leefomgeving in Heerlen. Dat de natuur onder druk staat is helaas een feit, ook in Heerlen. Maar gelukkig zijn er voldoende kansen om het tij te keren.
Verbeter de wereld, begin hier, begin nu !

Groen in en om Heerlen houdt onze omgeving leefbaar: het houdt water vast, gaat hittestress tegen, zuivert de lucht en biedt een thuis aan vele soorten planten en dieren. Zo heeft de natuur een eigen bestaansrecht. Daarom gaan we radicaal vergroenen. Want een groene gemeente is de beste garantie voor een gezond, gelukkig en toekomstbestendig Heerlen.
Over de film In The Hidden Life of Trees onderzoekt boswachter Peter Wohlleben of bomen met elkaar kunnen communiceren en of ze een geheugen en een sociaal leven hebben. In deze indrukwekkende documentaire word je als kijker meegenomen in de verborgen wereld van bossen en kom je nog meer tot de ontdekking hoe bijzonder de natuur eigenlijk is.

De schoonheid en de bijzondere eigenschappen van de natuur komen in de film prachtig naar voren. Maar de natuur is ook van onschatbare waarde: het zorgt ervoor dat de Aarde leefbaar blijft met schone lucht, water, voedsel en een fijn leefklimaat. PvdD lijsttrekker Elian Géron voor de gemeente Heerlen laat zien welke kansen er liggen om Heerlen om te vergroenen.

Datum: 6 maart 2022
Tijd: 19.00 inloop vanaf 18.30
Locatie: Filmhuis De Spiegel (Royal Theater)
Aanmelden: Filmvertoning Hidden Life of Trees – Heerlen – Partij voor de Dieren 

 

Geef een reactie