Hoofdmenu

Informatie kaartverkoop Roda JC – FC Dordrecht

Op de persconferentie van dinsdag 15 februari heeft het kabinet besloten om de strikte voorwaarden bij wedstrijden in het betaald voetbal verder te versoepelen. Wat dit precies betekent voor het bezoeken van thuiswedstrijden van Roda JC, lees je hieronder.

Vanaf vrijdag 25 februari zal het coronatoegangsbewijs komen te vervallen. Ook de richtlijnen omtrent het dragen van mondkapjes, het houden van 1,5 meter afstand en de verplichte sluitingstijd van 01.00 uur zijn dan niet meer van kracht. Dit betekent dat het voor iedere supporter weer mogelijk is om wedstrijden te bezoeken.

RODA JC – FC DODRECHT
Roda JC speelt in de maand maart slechts één thuisduel. Om het stadion zo vol mogelijk te krijgen en de ploeg massaal te steunen, hebben we een mooie ticketactie in petto. Op alle drie de publiekstribunes zijn de prijzen voor volwassenen voor dit duel verlaagd:

Oost Tribune: €5
Koempeltribune: €7,50
Theo Pickée Tribune: €10

HOE KOM JE AAN TICKETS?
Dit kan eenvoudig online via rodajc.nl/tickets. Liever je ticket in het stadion aanschaffen? Dit kan bij het Buitenloket Ticketing, gelegen links naast de hoofdingang van het Parkstad Limburg Stadion.

WAT HEB JE NODIG VOOR HET BEZOEKEN VAN EEN WEDSTRIJD?
Enkel een geldig toegangsbewijs voor de desbetreffende wedstrijd, dus een seizoenkaart of los ticket.

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • De Fanshop is geopend van 17.00 uur tot 20.00 uur (aanvang wedstrijd);
  • Het Parkstad Limburg Stadion gaat om 18.30 uur open en alle ingangen van het stadion zijn wederom geopend. (Koempeltribune = ingang 7, Theo Pickée Tribune = ingang 5/6 en ingang 3/4, Oost Tribune = ingang 2).

Communicatie Roda JC