Op 6 maart speelt het Parkstad Saxofoon Kwartet in Klooster Wittem

Op zondagmiddag is in Klooster Wittem regelmatig een inloopconcert: u kunt er binnenlopen wanneer u wilt en blijven luisteren zolang u wilt.

Op zondagmiddag 6 maart speelt het Parkstad Saxofoon Kwartet, een ensemble van vier gepassioneerde amateur saxofonisten: John Tackenberg (sopraan- en altsaxofoon), Toon Deckers (altsaxofoon) Axel Zinken (tenorsaxofoon) en Hans Hambuckers (baritonsaxofoon).

Het Kwartet heeft een breed repertoire, dat gegroeid is door vele optredens, onder andere op bruiloften en recepties en ook bij uitvaarten. Ze zullen daarom een gevarieerd programma ten gehore brengen. Hun muziek wordt afgewisseld met bezinnende teksten.

Tijd: zondag 6 maart, 14.00 tot 16.00 uur

Plaats: Scala – Klooster Wittem

Toegang gratis

Foto Parkstad Saxofoon Kwartet

Geef een reactie