De enige echte Pim van peuteropvang Heerlen kreeg gisteren het eerste Pim & Poes boekje.

Het was gisteren feest in Schunck Bibliotheek Heerlen. Wethouder Jordy Clemens en peuter Pim ontvingen uit handen van jonkvrouwe Hoen en de echtgenoot van Julius het eerste exemplaar van het boekje ‘Pim & Poes en d’r lachende eëzel’. Het boekje is een initiatief van peuteropvang Heerlen in samenwerking met Veldeke Krink Heële & Umsjtrieëke.

‘Pim en Poes wille wete wat ing sjtad is. Zint de gebouwe, pleine en hoezer ing sjtad, of…?

Lier same mit Pim en Poes get sjoeën plekke va Heële kinne.’

Alle peuters van peuteropvang Heerlen krijgen dit boekje cadeau.

Voor alle andere geïnteresseerden ligt het vanaf 22 februari te koop bij Boekhandel Van der Velden-Van Dam, Primera Heerlerheide, Readshop Hoensbroek, SCHUNCK, de Visit Heerlen winkel in het Maankwartier, het Nationaal Mijnmuseum, het Thermenmuseum en Kasteel Hoensbroek.

Foto’s Sandra Israel

 

 

Geef een reactie