Hoofdmenu

Ontmoetingsdagen – Vitaal oud worden in Beekdaelen

Beweegdaelen maakt van de gemeente Beekdaelen een plek waar iedereen de kans krijgt om een gezonde en vitale leefstijl te ontwikkelen.

In maart en april 2022 organiseert Beweegdaelen voor alle 65-plussers verschillende Ontmoetingsdagen in gemeente Beekdaelen. Tijdens deze middag(en) neemt u deel aan twee verschillende workshops onder leiding van professionals uit het vak.

Kom en ontmoet! Deelname is gratis en de koffie of thee staat voor u klaar. Aanmelden is verplicht. Meldt u aan door middel van te bellen naar 088 455 2590 of mail naar info@beweegdaelen.nl en benoem aan welke Ontmoetingsdag(en) u wil deelnemen. Graag verwelkomen wij u tijdens een Ontmoetingsdag en bouwen we samen aan een gezonde en vitale leefstijl.

 

Foto Beweegdaelen(Volgend nieuwsbericht) »