Kermis in Waubach , een feest voor jong en oud!

Het voorjaar is in aantocht. De voorbereidingen voor onze drie kermissen zijn in volle gang. Samen met Kermisorganisatie & Advies Rob Meijers gaan we er mooie feesten van maken. We starten ‘ons’ kermisseizoen met de kermis in Waubach van 2 tot en met 5 april. Van 30 april tot en met 3 mei volgt Schaesberg. We sluiten van 1 tot en met 4 oktober af in Nieuwenhagen.
 

Kermis Waubach. We vullen het terrein aan de Hovenstraat met topattracties uit de Nederlandse kermiswereld. De Turbo-Polyp Power Wave is de grootste attractie die het terrein zal sieren. Deze ziet u normaal alleen op grote kermissen. Daarnaast zorgen de familieattractie Laguna, de miniracebaan, de nostalgische draaimolen, de fotoschietsalon, Lucky Cranes, de Pusher en Lucky Duck voor een optimale kermisbeleving.

Ook vergeten we de inwendige mens niet: suikerspin, noten, popcorn, spaanse churros, twisted chips en nougat- en suikerwerken zijn aanwezig. De keuze is divers.

Bij het samenstellen van de kermis besteden we veel aandacht aan de uitstraling van de kermis. Het wordt een plaatje.

De kermis krijgt een aantrekkelijk randprogramma. Kermiszaterdag 2 april starten we om 13.00 uur met een prikkelarm uur. De kermis heeft dan een minimum aan geluid- en lichtprikkels. Mensen die daarvoor extra gevoelig zijn, kunnen op deze manier ook de kermis beleven. Vanaf 14.00 uur is clown Desalles aanwezig. Gekleed in lolbroek en grapjas entertaint hij elke kermisbezoeker, groot en klein.

Op zondag 3 april zorgt sambaband Segura uit Maastricht vanaf 14.00 uur voor een Braziliaanse sfeer op het kermisterrein. Dinsdagavond 5 april om 18.30 uur komen twee bekende ‘klussers’ naar Waubach. Buurman & Buurman gaan graag met onze jonge bezoekers op de foto.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken, acties en verdere invulling van het randprogramma? Like en volg dan de facebookpagina ‘Kermis Waubach’. Ook de kermissen van Schaesberg en Nieuwenhagen hebben een eigen facebookpagina.

Alle drie de kermissen staan uitvoerig beschreven op de website van Kermissen Landgraaf. www.kermissenlandgraaf.nl

ArchiefFoto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie