Open auditie- en repetitiemiddag Van de toneelverenigingen DK Heerlen, KUVRI & Cultuurhuis Producties

Wie graag in de spotlights wil staan, komt naar de Auditie- en repetitiemiddag van de toneelverenigingen DK Heerlen en KUVRI  in Cultuurhuis Heerlen

Op zaterdag 26 maart a.s. van 14.00 tot 16.00 uur houden de twee bekende Heerlense toneelverenigingen een auditie- en repetitiemiddag voor iedereen van 8 tot 80 die interesse heeft in toneel. Ook nieuwkomer Cultuurhuis Producties neemt deel aan deze middag. Je hoeft geen ervaring te hebben, wel moet je op de bühne durven staan om samen met de andere spelers het publiek een boeiende en amusante voorstelling te bieden. De beide verenigingen geven je alle kansen daarvoor. Kom vrijblijvend kennismaken met de mogelijkheden die zij jou kunnen bieden voor maar ook achter de schermen.

DK Heerlen is de oudste toneelvereniging van Heerlen. Voor hun 100-jarig jubileumstuk is de vereniging nog opzoek naar diverse spelers van verschillende leeftijden in grote en kleine rollen. Het toneelstuk is speciaal voor DK Heerlen geschreven door de bekende auteurs Michael Berg en Astrid Harrewijn. Bekende Limburgse regisseur Marnix Mulder zal het jubileumstuk regisseren. Zij nemen ons mee in een luchtig fictief familiedrama van een groot bedrijf in Heerlen. Naast spelers wordt er ook gezocht naar mensen die iets achter de schermen kunnen betekenen. Misschien vind je het bijvoorbeeld leuk om decors te bouwen of kleding te maken? Ook dat kan bij DK Heerlen. De repetities zijn op donderdagavond in Cultuurhuis Heerlen. DK Heerlen speelt voornamelijk producties met een lach en een traan waarin ook vaak gebruik wordt gemaakt van muziek.

Toneelvereniging KUVRI is voor de komedie ‘Het heilig boontje van Musschewegen’ die eind dit jaar voor het eerst in Nederland wordt opgevoerd, nog op zoek naar bezetting van twee leuke kleinere rollen: een roddeltante en een postbode. Ook is er plek voor je als je tijdens repetities op woensdagavond in Cultuurhuis Heerlen alleen maar een rol wilt mee lezen of mee repeteren als stand-in om te kijken of toneel echt iets voor je is.

Theatergroep KUVRI speelt niet alleen kluchten en komedies, ook staan er een aantal korte sketches op het programma waarmee de vereniging zich in de regio kan presenteren.

Tot slot kun je tijdens deze middag ook kennismaken met de allereerste voorstelling van Cultuurhuis Producties in de vorm van komedie De Vrek van Molière. Een groep enthousiaste theatermakers werkt momenteel samen aan deze voorstelling en zullen op deze middag net als DK Heerlen en Kuvri hun deuren van de repetitieruimte voor jullie openen. Cultuurhuis Producties is het gloednieuwe productiehuis van Cultuurhuis Heerlen waarin diverse makers met theaterhonger samenkomen om een voorstelling ten tonele te brengen.

Interesse in deze leuke hobby? Kom dan vrijblijvend kijken of meedoen op speciale auditie- en repetitiemiddag in Cultuurhuis Heerlen, Sittarderweg 145 in Heerlen op zaterdag 26 maart van 14.00-16.00 uur. Aanmelden is niet nodig, kom gewoon vrijblijvend een kijkje nemen.

Informatie over de beide verenigingen vind je op www.dkheerlen.nl en www.kuvri.nl

Foto Kuvri.nl

Geef een reactie