Hoofdmenu

GELIJKSPEL VOOR DE WDZ VROUWEN

Hoewel de wedstrijd uiteindelijk in een doelpuntloze 0-0 is geëindigd, was het beslist geen bloedeloos duel. Integendeel – vanaf het beginsignaal ontspon zich een levendige duel waarbij VV Schaesberg goed liet zien dat het niet voor spek en bonen naar Bocholtz was afgereisd. Ze waren bereid om voor elke centimeter te vechten en bovendien bleef het opletten voor WDZ bij de spaarzame counters van Schaesberg. Ondanks de niet aflatende ijver van de tegenstander wisten de voorwaartsen van WDZ toch genoeg kansen te creëren maar waren vooral te gehaast in de afwerking!

Voor de behoorlijk in aantal aanwezige toeschouwers was het een heerlijke pot, met veel enthousiasme, persoonlijke duels, acties in het zestienmeter gebied, goede combinaties en veel loopacties.

Vanaf de eerste minuut waren de bedoelingen van de thuisploeg duidelijk; zo snel mogelijk scoren en kansen waren er genoeg, maar Esmee, Eva en Dajana waren of niet scherp genoeg of te gehaast in de afronding. Aan de inzet en ijver lag het niet, maar je moet in zulke wedstrijden je hoofd koel proberen te houden en koelbloedig zijn in de afronding. Bovendien kwamen de gasten uit Landgraaf met een jonge ploeg voor de dag waarbij de werklust er vanaf droop en met een Quincy Kroes, Fabienne v.d Ven  en voorin Germaine Vaessen en Kathleen Scheidt was er voldoende voetballend vermogen aanwezig.

VV Schaesberg vierde deze uitslag als een overwinning en bij WDZ heerste teleurstelling, maar we moeten ons geen depressie aan laten praten want daar is geen reden voor! We hebben weliswaar niet gewonnen, maar er zijn genoeg positieve dingen waar we op kunnen voortborduren.

‘Don’t worry about a thing everything is gonna be allright’ (Bob Marley)

Door André Hall en  Foto’s: Huub Schepers en Wim Lauvenberg.

voor meer foto’s klik op deze link.