Hoofdmenu

VV Chevremont verliest bij ZSV 

 

 

VV Chevremont heeft een onnodige nederlaag geleden uit bij ZSV, door met 2-0 te verliezen. Ook verloor het tijdens de wedstrijd drie spelers (Melvin, Eloy en Boyd) vielen allen geblesseerd uit, bovenop de blessures van Thijmen, Tim, Casper en Sven. Het is dus te hopen, dat de blessures meevallen.

VV Chevremont is ondanks het gemis van bepaalde spelers, na de winterstop aardig op dreef. Na de gelijke spelen tegen Venray en Venlosche Boys, volgde drie overwinningen op rij tegen Bsvlimburgia, Heeze en Wilhelmina ’08. Vandaag keken we al binnen 5 minuten tegen een achterstand aan (1-0).

VV Chevremont kwam halverwege de eerste helft steeds beter in zijn spel en kreeg voor rust vier opgelegde kansen om te scoren. Helaas stond de doelman van ZSV goed te keepen, waardoor we tegen de verhouding in met een achterstand de kleedlokaal opzochten.

De tweede helft hebben we het wel geprobeerd, maar miste we de echte stootkracht tegen deze irritante en verdedigende tegenstander. ZSV besliste uit één van spaarzame momenten de wedstrijd 10 minuten voor tijd, 2-0.

Snel vergeten deze wedstrijd en volgende week zondag thuis tegen SSS’18, moeten de drie punten op de Kaffeberg blijven.

Door vv Chevremont en  ArchiefFoto®ParkstadActueel/Lucho Carreno