Hoofdmenu

WDZ 1 ZET ZEGEREEKS VOORT

Vanaf het begin van de wedstrijd werd het duidelijk dat de mannen van trainer Martin Kremers vandaag niets wilden laten aanbranden. Met eenzelfde felheid als in de doordeweekse wedstrijd tegen Walram werd de tegenstander onder druk gezet. Op het kwartier trok Marc Schröder de bal scherp voor vanaf de achterlijn. De inlopende verdediger van Wijnandia schoot vervolgens de bal in eigen goal.

Vijf minuten later kwam de eerste grote kans voor de thuisploeg. De bal werd matig uitverdedigd, uit de voorzet kwam een Wijnandia speler vrij voor keeper Bas de Vreede. Deze redde perfect en de rebound werd door Bas met hulp van enkele verdedigers uiteindelijk over de achterlijn gewerkt.

Na iets meer dan een half uur snelde Stijn Brands langs de linker zijlijn. Zijn afgemeten voorzet werd door Marc Schröder onberispelijk binnengeschoten. Twee minuten later gooide Jop Bleijlevens de wedstrijd in het slot. Hij soleerde door de verdediging, omspeelde de keeper en schoof de bal in het lege doel.

Van de tweede helft valt weinig meer te melden. WDZ legde zich toe op het consolideren van de voorsprong en de thuisploeg kon geen vuist meer maken. Kansen werden helemaal niet gemist, ze waren er gewoonweg niet aan beide kanten. Na een toch wel saaie tweede helft ging de wedstrijd uit als de bekende nachtkaars. Wellicht dat mannen van de Bocholtzerheide zoveel mogelijk krachten wilden sparen voor de topper van komende zondag tegen koploper Maastricht-W.

Stand aan kop in de derde klasse A

vv Maastricht West 1     13           27

Weltania 1                      13           26

WDZ 1                           14           25

Heksenberg-NEC 1        13           24

KVC Oranje 1                14           24

Zondag 27 maart WDZ 1 – Maastricht-W 1 14.30 uur Sportpark Neerhagerbos.

Tekst: Huub Schepers en Foto’s: René Flekken.

voor meer foto’s klik op deze link.

 (Volgend nieuwsbericht) »