Hoofdmenu

TOTAALBEDRAG HULP VOOR OEKRAÏNE: €33.088,

Op maandag 14 maart stond het duel tussen Roda JC en De Graafschap volledig in het teken van hulp voor Oekraïne. Zo werden verschillende initiatieven in gang gezet om geld in te zamelen voor het Oekraïense Rode Kruis.
SHIRTVEILING VOOR HET GOEDE DOEL
Na afloop van het duel werden de wedstrijdshirts door de volledige selectie gesigneerd en vervolgens aan de hoogste bieder geveild via matchwornshirt.com. De top drie bestaat uit het shirt van Benjamin Bouchouari (€725,-), gevolgd door Dylan Vente (€589,-) en Patrick Pflücke (€450,-). De speciale aanvoerdersband van Robert Klaasen is uiteindelijk verkocht voor €325,-.

Het totaalbedrag van de shirtveiling is uitgekomen op maar liefst €6304,-.

TICKETOPBRENGST NAAR HET RODE KRUIS
Ook de volledige opbrengst van de verkochte tickets voor het duel Roda JC – De Graafschap (week 10) gaat naar het goede doel. In totaliteit heeft de ticketverkoop €4515,- opgebracht.

SKYBOX VOOR HET GOEDE DOEL
De 12-persoons skybox, waarvan de volledige opbrengst ten goede is gekomen aan de slachtoffers uit Oekraïne heeft na verschillende biedingen van onze sponsoren maar liefst €3500,- opgebracht. PeachGroup, bedankt!

COLLECTE VOOR HET OEKRAÏNSE RODE KRUIS
Voorafgaand aan de wedstrijd hebben jeugdspelers van Roda JC Onder 13 ook hun steentje bijgedragen door op meerdere plekken in het stadion met collectebussen geld in te zamelen. Samen met onze trouwe supporters is maar liefst €1225,- opgehaald.

DONATIE VRIENDEN VAN RODA JC
De Vrienden van Roda JC zijn al jarenlang betrokken bij de club en in het bijzonder de Voetbalacademie. Geheel belangeloos heeft de Stichting Vrienden van Roda JC €1000,– gedoneerd voor het goede doel.

FLOW TRADERS FOUNDATION VERDUBBELT BEDRAG
De Flow Traders Foundation is erg begaan met de slachtoffers uit Oekraïne en staat dan ook volledig achter bovenstaande initiatieven van de club. Daardoor heeft de Foundation besloten om het totaalbedrag van €16.544,- voor de slachtoffers uit Oekraïne te verdubbelen naar €33.088,-.

Supporters en sponsoren, bedankt voor deze massale steun!

Communicatie Roda JC en Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno