Hoofdmenu

Dylan Kors Parkstad Limburg Cup bij FC Landgraaf

Elk jaar organiseerden de voetbalverenigingen Sylvia en SVN uit Landgraaf hun eigen succesvolle voetbaltoernooi. Sinds de fusie van beide verenigingen in 2020 is het er door Covid helaas niet van gekomen om het toernooi opnieuw te organiseren. Dit jaar gaat het dan echt gebeuren en er zijn nog plaatsen beschikbaar voor teams. Het beste van twee verenigingen komt nu bij elkaar en het toernooi gaat verder onder de naam Dylan Kors Parkstad Limburg Cup.

Op zaterdag 11 juni spelen de JO13 teams en op zondag 12 juni de teams van JO15.
Twee weken later spelen op zaterdag 25 juni JO11 en JO12 en op zondag 26 juni tenslotte zijn de jongste teams aan de beurt: spelen JO7 / JO8 / JO9 / JO10.

Kun je nog een team aanmelden? Jazeker kan dat. Ga dan naar de website van FC Landgraaf (FC Landgraaf) en klik dan op toernooi. Daar vind je dan een aanmeldingsformulier. Je kunt ook meer informatie vinden op Facebook op de pagina van Dylan Kors Parkstad Limburg Cup. En wat moeten we zonder een emailadres? Je kunt je ook aanmelden via toernooien@fclandgraaf.nl. Geef dan wel duidelijk aan om welke toernooidag het gaat, om welk team en op welk niveau dit team speelt in de competitie.

Ben je je jeugd al ontgroeid of ben je zelfs al veteraan? Ook dan kun je terecht voor voetbal bij FC Landgraaf, want op vrijdag 10 juni is er een veteranentoernooi en een 7 tegen 7 toernooi voor de nog iets jongeren. Dit toernooi wordt uiteraard afgesloten met een gezellige feestavond met diverse live-ptredens.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno