Hoofdmenu

Chevremont wint ruim van SSS`18

VV Chevremont heeft zich na vorige week gerevancheerd, door thuis tegen SSS`18 met ruime cijfers te winnen. Al binnen 3 minuten kwamen we op voorsprong, door een doelpunt van Brian Jacobs. Hij schoof de bal met links tussen de benen van de keeper door, na een voorzet van Lars Wolters, die onderweg nog werd geschampt door Luc Roex, 1-0. De thuisploeg leek op weg om de voorsprong snel uit te breiden, maar een kopbal van Daniël werd gekeerd door de doelman.

Balverlies van Chevremont in de opbouw zorgde voor een tegenstoot en het schot van SSS werd door Bastin ongelukkig in de eigen goal gewerkt, 1-1. Waardoor we weer opnieuw op zoek moesten gaan naar de voorsprong. Luc is dichtbij, maar hij ziet zijn kopbal uit de voorzet van Daniël tegen de paal eindigen.

Rodney Klinkenberg zorgde voor de 2-1, hij was het eindstation van een mooie aanval. Lars Wolters bereikte met een prima bal Brian, die snelde langs zijn tegenstander en legde de bal breed op Rodney, die dit buitenkansje niet onbenut liet. Chevremont is in deze fase een stuk sterker dan de tegenstander, echter zijn we met momenten ook wel erg slordig in balbezit. Vlak voor rust wordt opnieuw slecht uitverdedigen ons bijna fataal, maar gelukkig mikt de aanvaller van SSS`18 te hoog.

Na rust is het Rodney die na 15 minuten in de tweede helft, wordt gevloerd in de 16 meter door de verdediger van SSS`18. De penalty wordt door Brian feilloos ingeschoten, 3-1. Niet veel later maakt Daniël na een lange droge periode, de definitieve nekslag voor SSS`18. Hij wordt weggestuurd door Lars en rond beheerst af, 4-1.

Chevremont voetbalt gecontroleerd de wedstrijd uit, al had Marvin de Meij nog een grote kans om er 5-1 van te maken. Maar zijn inzet van dichtbij, werd gered door de doelman. De ruimtes werden op het eind steeds groter en de krachten leken op, waardoor ook SSS`18 nog van zich liet spreken. Al met al een goede overwinning, maar we moeten wel minder slordig zijn aan de bal.

Chevremont staat door het verlies van Wittenhorst en Venray, nu bovenaan in de tweede periode, waarin nog twee wedstrijden te spelen zijn. Volgende week hopen we dat er weer een paar geblesseerde spelers kunnen aansluiten, we spelen dan op zaterdagavond de uitwedstrijd tegen Veritas.

Door Rob Pierik en Foto Rik Engelenburg/VV Chevremont