DE WDZ VROUWEN HALEN UIT WDZ VR1  LHC/UOW ‘02 VR2 9-0

Met een uurtje minder slaap en zonder onze trainer Dré, maar met onze Suis, werd er op zondagochtend 27 maart gestreden om de drie punten. De uitwedstrijd bij LHC/UOW ’02 was een zware, met de nodige kaarten, tackles en vuisten. De WDZ Vrouwluuj waren dan ook gebrand om de drie punten in het mistige Boch’heide te houden.

Na het eerste fluitsignaal door, jawel, de papa van Mark Flekken stonden de dames van LHC/UOW’02 2 meteen onder druk. Het ging snel. Na 27 minuten stond het al 3-0, dankzij een prachtige hattrick van Dajana. Eva volgde braaf met 4-0.

Keeper Sharon van SVH Fysiotherapie had vrij weinig te doen; het meest spannende moment was de handschoenenwissel. Maar toen… een voorzet van Eva kwam bij Nora terecht, die deze beheerst met rechterbuitenkantje in de kruising schoot. Haar juichings waren net zo mooi als de goal zelf. Vlak voor rust maakte Esmee er nog 6-0 van, heel beheerst zoals we van haar gewend zijn.

Na de thee was het spelbeeld hetzelfde: op een aantal corners na bleef de dreiging op de defensie van de vrouwluuj uit. Aan de andere kant van het veld werd er wel gescoord. Eva, Esmee en Dajana maakten er 9-0 van.
Na de wedstrijd werd er feestelijk geproost.

Foto en tekst WDZ

Geef een reactie