Rkvv Voerendaal wint uit wedstrijd van RKTSV

Na de op vele vlakken interessante midweekse wedstrijd tegen RKHBS mochten we vandaag op bezoek bij RKTSV. Alain ontbrak wegens een schorsing en Freek keepte weer ipv Sander wegens teruggekeerde klachten.

We begonnen de wedstrijd goed met een goede bal van Tom Hoogervorst richting Jesper Senden die helaas matig inschoot recht op de keeper. Niet veel later maakte hij dat goed door een corner direct erin te schieten tussen de glibberige handschoenen van de doelman door: 0-1. Nog voor de rust verdubbelden we de voorsprong.

Coen Schlösser schoot een vrije trap direct via de binnenkant van de paal tegen de touwen: 0-2. Na de pauze kreeg Freek de eerste poging richting het doel maar deze ging naast. Zelf maakten we echter ook niet veel meer paraat in de tweede helft. Toch wisten we nog te scoren. Een slechte terugspeelbal van de tegenstander kwam voor de voeten van Bram Vrinzen die eerst de keeper trof maar in de rebound de bal over hem heen lobde: 0-3. Drie punten in de tas zonder geweldig spel maar ook die tellen.