Hoofdmenu

Spullen gezocht voor vluchtelingen Oekraïne

Om de eerste opvanglocatie in Landgraaf aan de Hereweg 52 in te richten voor de vluchtelingen uit Oekraïne zoeken we allerlei spullen. Van bankstellen tot handdoeken. Kun je ons helpen aan de spullen in de onderstaande lijst? Dat zou geweldig zijn .
Inleveren van de spullen kan dinsdagavond/woensdagavond en donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur en en op donderdag tussen 17.00 en 18.30 uur op de Hereweg 52. Natuurlijk moeten de spullen netjes zijn en de apparatuur moet werken.
De Voedselbank maakt startpakketten waarvoor ze nog houdbare levensmiddelen kunnen gebruiken. Ook die kunnen afgeleverd worden op de Hereweg 52. Alle hulp is welkom! Iedereen alvast bedankt.
Delen wordt zeer gewaardeerd
Kan een afbeelding zijn van tekst


(Volgend nieuwsbericht) »