Schrijversregen rondom de Boekenweek in SCHUNCK Bibliotheek.

Van 6 t/m 18 april is het Boekenweek en dat is te merken bij SCHUNCK Bibliotheken. Zij halen maar liefs vier auteurs naar de bibliotheek voor verschillende boekpresentaties en schrijversbezoeken. 

 • Marieke Lucas Rijneveld – Boekenweekessay
  16 april, 19:30 uur / SCHUNCK Bibliotheek Glaspaleis / €7,50
  Op 16 april duiken we verder de liefde in met schrijver Marieke Lucas Rijneveld, de schrijver van het Boekenweekessay met als thema: de eerste liefde.
  Meer info en tickets: https://www.schunck.nl/nl/bibliotheek/agenda/schrijversbezoek-marieke-lucas-rijneveld
 • Dr. Anton J.L. Van Hooff – Tirannenmoord
  24 april, 14:00 uur / SCHUNCK Bibliotheek Glaspaleis / €7,50
  “Zo vergaat het steeds tirannen: van de moord op Caesar tot de aanslagen op Hitler”. Tijdens deze lezing, verkent Dr. Anton J.L. Van Hooff, auteur van het boek ‘Tirannenmoord’, aanslagen op tirannen door de eeuwen heen. Bijzonder actueel gezien de blik van het democratische westen op het dictatorschap in het oosten. 
  Meer info en tickets: https://www.schunck.nl/nl/bibliotheek/agenda/tirannenmoord
 • Hein Giessen – Maria-Gewanden door de jaren heen
  20 april, 19:30 uur / Bibliotheek Hoensbroek / gratis

  In Bibliotheek Hoensbroek presenteert auteur Hein Giesen, van Heemkundervereniging Hoensbroek in het verleden van de wijk Maria-Gewanden. Hij stelde een nieuw boek samen met een schat aan fotomateriaal dat verhaalt over de Steenberg, Kasteelbuurt en omringende straten door de jaren heen. Een feest der herkenning! Voor een vrolijke noot zorgt buuttereedner Hub Stassen.
  Meer info: https://www.schunck.nl/nl/bibliotheek/agenda/boekpresentatie-maria-gewanden
 • Han Rutten – Midzomerzee
  5 april, 10:30 Heerlerheide / 12 april 10:30 uur Hoensbroek  / 16 april, 13:30 uur Heerlerbaan / 24 april 13:30 uur Glaspaleis / gratis
  Tijdens het ‘Uur van de Buurt’ maakt auteur Han Rutten een ronde langs alle vier de vestigingen van SCHUNCK Bibliotheek om te vertellen over zijn boek ‘Midzomerzee’.
  Meer info: https://www.schunck.nl/nl/bibliotheek/agenda/uur-van-de-buurt-heerlerheide

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie