Hoofdmenu

Chevremont wint uit bij Veritas

VV Chevremont speelde op zaterdagavond in Neeritter tegen Veritas. Onze tegenstander vecht voor lijfsbehoud en heeft dit seizoen al vaker bewezen, dat ze thuis moeilijk te verslaan zijn.

Ook zaterdagavond bleek Veritas moeilijk te verslaan. Chevremont heeft het overwicht en de controle, maar de defensie van Veritas gaf weinig weg. Uit een hoekschop van Brian Jacobs, leek Lars Wolters te kunnen scoren. Maar zijn doelpoging werd nog voor de lijn gekeerd door de doelman.

Tegen de verhouding in, is het na knullig balverlies van Chevremont, een van richting veranderd schot die Veritas op 1-0 brengt na ruim 35 minuten spelen. Gelukkig voor ons was het Rodney Klinkenberg die vrij snel voor de gelijkmaker zorgde, door een vrije trap van Brian binnen te koppen (1-1).

In de tweede helft bleef Chevremont de bovenliggende partij, echter bleven de uitgespeelde kansen schaars. Chevremont bleef in de 2e helft strijden, om die overwinning alsnog binnen te halen. Vlak voor tijd werd dit beloond met de winnende treffer. Daniël stuurde Rodney weg, hij draaide goed weg en schoot de bal met links in de verre hoek (1-2). Hiermee bekroonde Rodney zich tot matchwinner met twee doelpunten. Een mooie ontlading volgde, echter een minuut later lag de bal na een onachtzaamheid in onze verdediging er bijna aan de andere kant in. Gelukkig vloog de kopbal net naast de goal.

Niet veel later floot de scheidsrechter af, waardoor we volgende week zondag  thuis tegen Wittenhorst de 2e periode kunnen binnenhalen. Het zou een mooie beloning zijn voor de prestaties die we hebben neergezet als team.

VV Chevremont  en ArchiefFoto®ParkstadActueel/Lucho Carreno