Schaesberg vr1 verliest van fris en dynamische Rosmalen.

Zeker de kansen waren er en dan was een gelijkspel of misschien een overwinning daar geweest. Maar het waren maar sporadische kansen. Gestolen punten zouden het geweest zijn.

Maar zover kwam het niet.  OJC Rosmalen is een jonge frisse ploeg die met veel dynamiek en loopvermogen speelde. En daar kon Schaesberg maar geen grip op krijgen. Zeker in de eerste helft had de ploeg moeite met de lopende speelsters bij de tegenpartij. Vooral op het middenveld kwam de ploeg in de problemen. Toch waren de tegendoelpunten hier geen gevolg van.

De 1-0 was een buitenspeldoelpunt dat werd goedgekeurd. Het tweede doelpunt vlak voor rust was een vrije trap vanaf de zijkant die hard bij de tweede paal over de speelster van Schaesberg heen werd binnen geschoten. Tussen  door had Maran de ploeg op gelijke hoogte gebracht door alleen voor de keepster rustig het hoekje te vinden.

Na rust en weer een omzetting verder krijg Schaesberg wat meer grip zonder de bovenliggen de partij te worden. Maar het spel bevond zich meer in evenwicht. Melanie kreeg pas laat in de wedstrijd haar eerste kans maar de hoek was te lastig.

Maran had de gelijkmaker op haar schoen maar schoof de bal nu naast het doel. En in de slotseconde schoot Jess nog een prachtige bal die door de keepster met een geweldige safe werd gepakt.

Ondertussen had Rosmalen de stand naar 3-1 geschoten.Al met al zat een overwinning er zelden in. De ploeg heeft nu even rust met Pasen.  Over veertien dagen gaan we beginnen aan het laatste blok van zeven wedstrijden. Het zullen zeven  mooie wedstrijden worden.