MVV Maastricht heeft doelman Romain Matthys vast weten te leggen. Hij tekende een contract voor de duur van twee jaar, plus een optie voor nog een derde jaar. De doelman werd dit jaar gehuurd van KAS Eupen. De Belg startte het seizoen als tweede doelman achter Thijmen Nijhuis. Eind oktober debuteerde hij in het bekerduel in Assen tegen ACV.
In totaal speelde Matthys inmiddels 25 wedstrijden voor de Sterrendragers en wist meer dan eens uit te groeien tot uitblinker op het veld.

MVV is uitermate tevreden over het contracteren van de 23-jarige Matthys. “Hij past precies binnen onze filosofie als ontwikkelclub en heeft dit seizoen bewezen dat hij kan uitgroeien tot een absolute sterkhouder in het team ”, zegt technisch-manager Ronny van Geneugden. “Ik ben blij en trots dat ik de komende twee jaar de ster van MVV kan en mag blijven dragen”, aldus Matthys. Eerder speelde de 1.83 m lange in Seraing geboren Matthys voor RFC Luik, RWDM en KAS Eupen.

Foto Patrick Smets

Geef een reactie