Hoofdmenu

Fairtrade publieksactie in nieuw stadskantoor

In voor consumenten moeilijke tijden is het extra noodzakelijk om solidair te zijn met de producenten die eerlijke producten maken.

De Fairtrade Werkgroep Heerlen is na corona weer opgestart. Dat betekent dat we aan de slag gaan met activiteiten rond Fairtrade en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen/Inkopen (MVO/I).

Heerlen is een Fairtrade-gemeente en om de medeburgers te attenderen op het belang van het kopen van Fairtrade-producten, staan we op 11 en 12 mei ’s morgens in de hal van het nieuwe stadskantoor van de Gemeente Heerlen om bezoekers te begroeten met een kleine attentie (die gesponsord wordt door de PLUS-supermarkten van Heerlen).

Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Samen maken we de wereld eerlijk, met gelijke kansen voor iedereen!

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno