Op zaterdag 14 mei vond de eerste editie van de Flexiforum Cup plaats. Een initiatief van Firma Koster Industrials, huurder in Flexiforum, die met het lumineuze idee kwam om een bedrijventournooi te organiseren.

Het toernooi was gekoppeld aan een goed doel: de opbrengst van deze dag, onder andere bestaande uit de inschrijfgelden van de teams, zou worden aangeboden aan Voedselbank Limburg. Hiermee was al in de voorbereiding de toon gezet voor de sfeer: het sociale karakter van de wedstrijden en de verbinding stonden voorop. Velen hebben belangeloos de handen uit de mouwen gestoken om er een mooie dag van te maken.

Om 13.00 gingen dertien gemotiveerde teams, verdeeld over 3 poules, met elkaar de strijd aan. De inzet van de teams was een lust voor het oog, maar ook de sportiviteit en de gezelligheid vielen op.

Na de poulefase werden knock-out wedstrijden gespeeld. Toen begonnen de fysieke inspanningen bij menig team zichtbaar te worden.

Uiteindelijk bleven er twee teams over die de finale speelden. Het was het team van de firma Howicon uit Elsloo die als winnaar de beker omhoog mochten houden.

Het toernooi heeft de Voedselbank Limburg het mooie bedrag van €1750,- euro opgeleverd.

Foto’s Stichting Chrisko

Geef een reactie