Hockey dames van Sint/Oedenrode verliezen van HC Nova Dames 1

Zondag mochten we eindelijk weer! Met veel goede zin en energie vertrokken we naar het noorden, Sint-Oedenrode. De nummer drie in onze competitie. Ons doel was dan ook duidelijk: we moesten winnen.

In het eerste kwart ging de bal flink op en neer, er werden weinig fouten gemaakt aan beide kanten en kansen kwamen er ook niet echt. Er stond voor ons beide veel op het spel en er werden weinig risico’s genomen. Met andere woorden, nog niet echt ons spel. Na een ongelukkige pass de cirkel in, die met geluk nog door Sint-Oedenrode geraakt werd, stonden we opeens 1-0 achter.

In de rust moesten onze kopjes omhoog en besloten we ons eigen spelletje te gaan spelen; druk zetten! Dit pakte goed uit, Kaja wist na een pass de cirkel in de 1-1 te scoren. We werden feller en creëerde meer kansen. We waren vastbesloten om hier met 3 punten van het veld af te lopen. In het laatste kwart viel dan ook eindelijk de 1-2 na een lekker backhandje van Lien. Sint-Oedenrode gaf niet op en wist aan onze kant nog een aantal strafcorners te forceren. Deze werden door Fabienne en onze verdediging goed eruit gelopen, waardoor we uiteindelijk wisten te winnen met 1-2!!!!

We staan nog steeds op de tweede plek met nog drie wedstrijden te gaan. Volgende week spelen we thuis tegen Goirle dames 1 en kunnen we alle support goed gebruiken! Zien we jullie dan?!