Hoofdmenu

Beekdaelen fietstocht

Op zaterdag 25 juni organiseert Beweegdaelen in samenwerking met de dorpscoördinatoren Beekdaelen en een aantal enthousiaste vrijwilligers een fietstocht voor jong en oud over de Noordlus van de Beekdaelenroute. Fietst u mee over deze route van 30 kilometer langs mooie natuurgebieden en leuke restaurants? Meld u vooraf aan, dan ontvangt u een goodiebag voor onderweg!

 

Locaties

De start van de fietsroute is tussen 12:00 en 13:00 uur. U kunt starten vanuit drie verschillende locaties:

  • Restaurant Hedelfinger (Quabeeksweg 1, Bingelrade)
  • Restaurant Heerlux (Aan de Voeëgelsjtang 1, Schinveld)
  • Fietspad “Zwarte Pad” (Op de kruising van het Zwarte Pad en Stationsstraat (27A) te Schinnen)

Voor de finish wijkt u iets van de route af, deze is namelijk bij restaurant Smeets (Steenweg 6, Merkelbeek). U kunt uiterlijk tot 18:00 uur finishen.

Aanmelden

Aanmelden kan via info@beweegdaelen.nl of door te bellen naar CMWW Schinveld (088 455 2590). Inschrijfkosten bedragen € 5,- per deelnemer. Als u voor 18 juni aanmeldt, staat er op de dag zelf een goodiebag voor u klaar, met onder andere kortingsbonnen voor de deelnemende restaurants op de route. Aanmelden kan ook op de dag zelf, maar dan ontvangt u geen goodiebag.

Voor meer informatie, kijk op www.beweegdaelen.nl.

 

Foto Beweegdaelen