Hoofdmenu

Dit jaar zijn we eindelijk in de gelegenheid de grote afsluiting van ons 5 x 11 jarig jubileum te vieren. 

 

Onder het motto : Veldkretsers bliéve boete gewoon viere  organiseren wij op zaterdag 2 en zondag 3 juli een feestweekend op de binnenplaats van ons prachtig kasteel Wijnandsrade. Op zaterdag 2 juli geeft de Limburgse top band de Schintaler een Open Air Concert op het kasteel. Helaas zijn er op dit moment geen kaarten meer verkrijgbaar. In no time waren alle beschikbare kaarten voor deze avond uitverkocht.

Op zondag 3 juli organiseren wij een grote dorpsbarbecue

Van 14.00 tot 19.00 uur kunt u onder het genot van een hapje en drankje genieten van diverse optredens.Met De foutste feestband van het zuiden… VAUD!

Heerlijke Hollandse hits afgewisseld met een breed scala van André Hazes tot Jurgen Marcus. Alles daar tussen in passeert de revue. Tevens een muzikaal optreden van onze eigen plaatselijke trots de RÖTSJER JONGE.

Muzikaal aan elkaar gepraat door DJ ADHD.

Voor de kleintjes verzorgd LUNA Events diverse kinderactiviteiten (o.a. springkussen, schminken).

Dus alle voortekenen voor bijzonder gezellige middag op een bijzondere locatie.

De entree is gratis. Wilt u echter aan de barbecue deelnemen, dient u een barbecuekaart te kopen. De kaarten zijn tot uiterlijk 25 juni á 15 euro per persoon verkrijgbaar bij de volgende voorverkoopadressen:

  • Café I gen Dörp, Körnerstraat 26,
  • Brasserie kasteel Wijnandsrade, Opfergeltstraat 2
  • Joe’s Place Brommelen 16