OPEN DAG nieuwe hoofdlocatie Ortho-technics in Hoensbroek 

 Het aantal mensen dat baat heeft bij een orthese en/of prothese groeit en dat zal in de toekomst enkel toenemen. Ortho-technics is specialist in orthopedische hulpmiddelen en speelt hierop in met de opening van een nieuwe, ruimere hoofdlocatie aan de Groenenweg 1 te Hoensbroek.  

 Kom naar de open dag op Zaterdag 11 juni 12:00-17:00 uur en ontdek de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van orthopedische hulpmiddelen.  

 Orthesen en/of prothesen helpen veel mensen vooruit . Vrij bewegen lijkt vanzelfsprekend, maar kan door een aandoening of ongeval ineens onmogelijk worden. Orthesen en/of prothesen bieden ondersteuning bij bijvoorbeeld een reumatische aandoening of na een amputatie. Zo kunnen mensen weer sporten, wandelen en gewoonweg hun leven optimaal beleven.

Ieder mens en leven is anders en het vervaardigen en het aanmeten van deze hulpmiddelen is dan ook specialistisch werk waar Ortho-technics zich al 10 jaar op toelegt. De afgelopen jaren heeft de zorgverlener een flinke groei doorgemaakt en volgen de ontwikkelingen in het vakgebied elkaar snel op, meer ruimte was dan ook nodig.  

Rondleidingen . Tijdens de open dag op de ruimere hoofdlocatie ziet u, onder het genot van een hapje en drankje, wat er allemaal mogelijk is op het gebied van orthopedische hulpmiddelen. Er worden verschillende rondleidingen gegeven door het pand en u maakt kennis met innovaties zoals de 3D-L.A.S.A.R. Neem een kijkje in de werkplaats waar maatwerk tot leven komt en ervaar hoe het is om een prothese te dragen.  

Inspirerende gasten . Daarnaast geven ervaringsdeskundigen Noah Mbuyamba en Edward Baudoin antwoord op al uw vragen over leven met een prothese en/of orthese. Noah is als para-atleet hard op weg naar de Paralympische Spelen van Parijs 2024 en Edward maakt al meer dan 20 jaar gebruik van een orthese.  

 Het belooft een informatieve en vooral gezellige middag te worden. Zien we u ook op 11 juni? 

 Aanmelden kan via: info@ortho-technics ovv “aanmelding 11 juni”. 

Foto’s Ortho-technics

 

Geef een reactie