Hoofdmenu

Dames LHC/UOW ’02 VR1 winnen na goede wedstrijd van VV Baarlo

Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

Geschreven door: Lieke Schmitz

In de laatste wedstrijd van het seizoen nam LHC/UOW’02 VR1 het op tegen VV Baarlo VR1. Op het sportpark in Eygelshoven was het volle bak voor de thuisploeg, dit leek hen dan ook extra motivatie te geven om het seizoen met een overwinning af te sluiten. Vanaf het begin was het LHC/UOW’02 dat de overhand had en al een aantal keer gevaarlijk werd maar nog niet wist te scoren. ‘Pas’ in de 25 minuut was het raak: bij de opbouw van VV Baarlo werd de bal onderschept en Jill Rouschen maakte na een individuele actie het openingsdoelpunt.

De vreugde duurde echter niet heel lang, aangezien de uitploeg al snel uit een counter een overtal creëerde voor het doel van de thuisploeg en de 1-1 maakte. Maar LHC/UOW’02 bleef rustig en maakte de 2-1 toen Jill Rouschen vanaf de rechterkant opkwam en de bal hoog in de lange hoek schoot. Voor rust werd het zelfs nog 3-1 nadat Kelly Daemen de bal meegaf aan Jill Rouschen, die de bal beheerst in het doel schoof. Na de rust was het duidelijk dat VV Baarlo de strijd niet had opgegeven en het ging op zoek naar de aansluitingstreffer.

Deze maakten zij dan ook: de bal werd vanaf de rechtervleugel teruggelegd en binnen gelopen. Even zat er een dipje in het spel van LHC/UOW’02, maar de verdediging en keepster Rianne Balter wisten de thuisploeg op de been te houden. Toen richting het einde van de wedstrijd de dames uit Eygelshoven/Waubach de draad weer hadden opgepakt, breidden zij de score uit naar 4-2. Laatste vrouw Pien Wassen zette een solo in en gaf de bal af aan Ilse Poorts, die de bal vanaf de linkerkant in de rechter bovenhoek schoot. 4-2 was dan ook de eindstand in een wedstrijd die veel kansen kende, en waarin uiteindelijk voor de thuisploeg alles op z’n plek viel.

 

 « (Vorig nieuwsbericht)