Ard van Peppen per 1 juli keert terug bij Roda JC als vitaliteitsmanager.

Roda JC gaat zich inzetten om de gezondheid van de regio te verbeteren. Iedere dag van waarde zijn, daar staan we voor. Om deze ambitie kracht bij te zetten keert Ard van Peppen per 1 juli terug bij Roda JC als vitaliteitsmanager. Met de komst van Ard wordt bovendien nog meer topsport aan de organisatie toegevoegd.

Afgelopen week verscheen inย De Limburgerย een interview met Jordens Peters, Jurgen Streppel en de Phoenix-groep waarin de toekomst van Roda JC werd besproken. Hierin werd de ambitie uitgesproken dat het sportieve en maatschappelijke belang van Roda JC op gelijke voet geplaatst wordt.

De aanstelling van Ard als vitaliteitsmanager past bij de belofte van Roda JC om elke dag van waarde te zijn voor de regio. Aan het einde van de maand wordt het beleidsplan gepresenteerd waaruit meer details volgen over de maatschappelijke doelstellingen van Roda JC en de rol van Ard bij de invulling hiervan.

FotoยฎParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie