Zaterdag 30 juli gaan we om 10.00u open in Dienstencentrum Op de Boor, Wilhelminastraat 19 Bocholtz.
Tot 12.30u kunt u bij ons terecht. Fiets met lekke band, stofzuiger kapot, schakelaar van lamp kapot, platenspeler die raar doet?
Klappert de naaimachine, lekt het koffiezetapparaat, hapert de elektrische snoeischaar?
Reparatie hiervan heeft ook een kans van slagen bij het Repair Café.
Helaas deze keer niet voor kleding reparatie aangezien onze naaister er niet bij is. Gooi het niet te snel weg. Het Repair Café wil immers de afvalberg verkleinen. Door goederen te herstellen, pimpen of repareren, kan het een tweede leven krijgen.

Onze kundige vrijwilligers bekijken samen met u wat er aan de hand is en het leuke is, u blijft erbij,
want SAMEN repareren is leuk en je leert ervan. Ons deskundig reparatie team kan veel maar niet alles. Veel nieuwe artikelen worden namelijk met ingebouwde slijtage verkocht en zijn moeilijk te repareren doordat bijvoorbeeld de behuizing zit vast gelijmd. Door de verslagen van de reparatieochtenden op Repair Café Parkstad kunt u een indruk krijgen van wat wel en wat niet lukt.

Foto Repair Café Parkstad

Geef een reactie