Hoofdmenu

Heksenberg-NEC wint ruim bij FC Hoensbroek

2-6 (1-3)

Een heel snel doelpunt (ca 13 seconden) na de aftrap beloofde een doelpuntrijk potje aan sportpark Overbroek. Heksenberg-NEC opende het bal, maar FC Hoensbroek wist redelijk snel gelijk te maken.

Heksenberg-NEC wist voor rust nog enkele malen gevaar te stichten voor het doel van de blauw-witten, en scoorde nog 2x op aanwijzing van interim trainer  Roger van Eijk stond Randy goed en scoorde met zijn hoofd.

Na de rust kwam een volledig ander elftal van FC Hoensbroek op het veld en daar had Heksenberg-NEC in eerste instantie nogal wat moeite mee. enkele gevaarlijke situaties in het doelgebied van Kay van Eijk werden niet op juiste waarde geschat door FC Hoensbroek. Uiteindelijk wist Heksenberg-NEC de bal niet weg te werken, waardoor FC Hoensbroek weer dichterbij kwam.

In het laatste kwart van de wedstrijd wisten de voor deze aangelegenheid in het oranje gehulde mannen nogdrie maal te scoren, waardoor ze zich (ondanks de afwezigheid van veel vaste krachten) verzekerden van de finaleronde volgende week zondag bij Weltania.

0-1 eigen doelpunt FCH
1-1
1-2 Randy Quadackers
1-3 Emircan Cepny
1-3 Emircan epn
2-3
2-4 Randy Quadackers
2-5 Emircan Cepny
2-6 André Gillisen

ArchiefFoto®ParkstadActueel/Lucho Carreno