OPERA COMPACT beleeft spectaculaire première!

Vrijdagavond waren de weergoden het jonge operagezelschap Opera Compact goed gezind! Het publiek, dat in grote getalen aanwezig was, kon genieten van een droge avond waar alles samen kwam in de prachtige natuur van het Openluchttheater Valkenburg tijdens de première van Der Freischütz.

“Waanzinnig mooi…..een aanrader”

“Het was genieten van het begin tot het einde”

Oud-gedeputeerde van cultuur in Limburg Ger Koopmans roept heel Limburg op om te komen kijken en vooral luisteren naar die prachtige zangers en zangeressen en het geweldige orkest: “Ik ben natuurlijk heel vaak gaan kijken de afgelopen jaren, maar maak het nu van de andere kant mee. Hoe soms hele kleine wijzigingen van de dirigent of van de regisseur zo’n groot verschil kunnen maken. Ontzettend leuk, een leerzaam proces om mee te maken. Ik voel me echt verrijkt.”

Der Freischütz is nog te zien op 20 augustus (Openluchttheater Valkenburg), 26 augustus (Openluchttheater Brunssum), 27 augustus (Openluchttheater Thorn), 3 september (Kasteel Montfort). Kaarten zijn verkrijgbaar via www.operacompact.nl

Foto rechtenvrij Jean-Pierre Geussens – FOCUSS 22

Geef een reactie