Hoofdmenu

Gezocht kantine-hulp Rood Groen LVC’01

Het voetbalseizoen staat op het punt van beginnen, maar de vereniging heeft nog steeds niemand gevonden om te werken in de kantine. Het is de huiskamer van de club en daarmee een gezellig komen en gaan van supporters, jeugd- en seniorenleden.

In een knusse sfeer worden winst en verlies wekelijks besproken onder het genot van een glas fris, een kop koffie of een lekker flesje bier. De vereniging is op zoek naar personen die op zaterdag of de zondag de kantine willen bemannen. Deze mensen worden hierbij uiteraard bijgestaan door een enthousiast team van vrijwilligers uit de club. Heb je interesse en de tijd om het nieuwe gezicht te worden van onze voetbalkantine?

Wil jij iets bijverdienen in de weekenden? Stuur dan snel een mailtje naar info@roodgroenlvc01.nl of app naar 06-1547 8669 voor meer informatie.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno