IVN afdeling Kerkrade doet mee aan de “Rabo ClubSupport”!

Steun onze vereniging IVN afdeling Kerkrade! Rabobank Zuid-Limburg Oost draagt het verenigingsleven in onze regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij ook dit jaar weer de “Rabo ClubSupport” voor verenigingen en stichtingen. Ook IVN afdeling Kerkrade doet mee aan de “Rabo ClubSupport”!

Breng jouw stem uit
Alle leden van Rabobank Zuid-Limburg Oost kunnen van 05- t/m 27 september hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Elk lid brengt 3 stemmen uit op 3 verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je favorieten en stemmen maar! Stem je via de Rabo App of Rabo Online Bankieren, dan heb je geen stemcode nodig. De lijst met deelnemers vind je onder de knop Rabo ClubSupport die via de zoekbalk Service is te vinden.

Leden die geen toegang hebben tot de Rabo App of Rabo Online Bankieren ontvangen een persoonlijke stemcode. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Elke stem is geld waard! Naar rato van de uitgebrachte stemmen wordt het beschikbare bedrag vervolgens overgeboekt naar IVN afdeling Kerkrade voor een doelmatige besteding. Daarom is het voor ons belangrijk dat er gestemd wordt.

Oproep aan iedereen!
Aan onze leden, donateurs en vrienden willen wij vragen om niet alleen zelf te stemmen maar ook in uw omgeving aan familie/vrienden/kennissenkring IVN afdeling Kerkrade te promoten en vragen hun stemmen vanaf 05- t/m 27 september op ons uit te brengen.
Ook als u lid bent van een andere bank kunt u alsnog familie en vrienden vragen die wel lid zijn van de Rabobank om te gaan stemmen op IVN afdeling Kerkrade.

Wij hopen natuurlijk op jullie steun en stem en bedanken je bij voorbaat.
www.ivn.nl/afdeling/kerkrade
ivn.kerkrade@gmail.com

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie