Reünieavond en Gezocht oud-leden van Fanfare St.Barbara G.A.

Na een geslaagde reünie in 2015 bestond onder de aanwezige oud-leden de behoefte voor een vervolg. Daarom organiseren we op zaterdag 29 oktober 2022 weer een gezellige reünie avond. De reünie start om 20.00 uur in Partycentrum “ Het Streeperkruis” in Landgraaf. Om zoveel mogelijk oud leden te bereiken is er op facebook een reünie pagina aangemaakt.Op deze facebook pagina wordt alle informatie over de reünieavond geplaatst. Op dit moment zitten 173 oud leden in deze facebook groep.

Door de jaren heen zijn de oude ledenlijsten verdwenen en kunnen we niet meer achterhalen wie allemaal ooit lid is geweest, daarom zijn we blij dat via social media het nieuws breed verspreidt wordt. Dat is natuurlijk heel fijn maar we hebben nog niet alle oud leden bereikt, want niet iedereen heeft facebook dus plaatsen we hier ook een oproep. Ben jij ooit lid geweest van de Barbara en heb je zin in een avond vol gezelligheid en een reis terug naar de goede oude tijd, meld je dan vooraf aan.Ook jullie partners zijn van harte welkom.

We gaan op de avond ook oud beeldmateriaal tonen. Daarvoor zijn we nog op zoek naar leuke foto’s en of videobeelden. Heb je deze nog in je bezit, neem dan even contact op met Carin Somers-Bloem, tel: 5312687/ email: somers87@zonnet.nl

Hoe kan je je aanmelden??

Bij elke aanmelding wordt vooraf een bijdrage van € 15,-  per persoon gevraagd. De voornaamste rede hiervoor is om zeker te weten dat de mensen die zich opgeven,ook echt komen zodat het vele werk wat een reunie organiseren met zich mee brengt, niet voor niks zal zijn. De voornaamste rede hiervoor is om zeker te weten dat de mensen die zich opgeven,ook echt komen zodat het vele werk wat een reunie organiseren met zich mee brengt, niet voor niks zal zijn. De voornaamste rede hiervoor is om zeker te weten dat de mensen die zich opgeven,ook echt komen zodat het vele werk wat een reunie organiseren met zich mee brengt, niet voor niks zal zijn. Na ontvangst van het geld ontvang je van ons een bevestiging en een entreekaart. Deze kaart lever je op de avond in en dan krijg je van ons 5 consumptiebonnen en verzorgen we op de avond lekkere hapjes.

Aanmelden:


Boek € 15,-  per persoon over op rekening nummer:

NL76 INGB 0001 489833    o.v.v. reünie en uw Naam  (voor de vrouwen uw meisjes naam)

Aanmelden kan t/m 20 oktober. Mail even na het aanmelden jullie (e-mail)adres door naar somers87@zonnet.nl, zodat we het entreebewijs naar toe jullie toe kunnen sturen.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie