Dames 1 van HC Nova spelen gelijk tegen Geldrop dames 1

Deze zondag hebben wij dus onze tweede competitie wedstrijd gespeeld tegen Geldrop dames 1. Het was onze eerste thuiswedstrijd van het seizoen. We hadden de mini’s weer van de partij en natuurlijk waren onze trouwe supporters er ook weer om ons aan te moedigen (zelfs in de regen).

Het fluitsignaal klonk en we begonnen het  eerste kwart vol energie en zin in de wedstrijd. We waren sterk met ons eigen spel. We hadden veel balbezit waardoor we kansen en strafcorners kregen. Helaas lukte het ons niet voor het eerste kwart de bal achter de doellijn te krijgen. In de rust wisten we allemaal dat we door moesten pakken en dat die bal het doel in moest. Zo begonnen we ook aan het tweede kwart weer sterk en was het samenspel goed aanwezig. We kwamen voor het doel, maar helaas lukte het weer niet om de bal erin te krijgen.
Zo gingen we de rust dus in met een 0-0 stand. In het vergaderhok hebben we elkaar opgepept en elkaar aangemoedigd om zo door te blijven gaan.
Het derde kwart begon en het liep iets gelijker op, waardoor hun ook een aantal kansen en strafcorners kregen. Gelukkig kregen zij het ook niet voor elkaar om te scoren, maar wij ook nog steeds niet ondanks het aantal kansen.
Het laatste kwart waren we weer erg fel en gebrand om die goal te maken. Ook hier kregen we weer een aantal kansen, maar het is ons niet gelukt om deze te benutten.

We hebben dus 1 punt weten te pakken deze wedstrijd, maar helaas niet 3. Deze week gaan wij weer volop trainen om volgende week uit tegen Etten-Leur dames 1 volop te knallen.

Door  Brechtje Bulang/Dames 1 en ArchiefFoto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie