Hét Philipsterrein van de regio is vandaag de dag bekend onder de naam ©Mill. Een terrein van 150.000 m2 groot waar o.a. televisies, radio’s en verlichting werden geproduceerd. In de 9 monumentale panden zijn tegenwoordig maar liefst 120 ondernemers gevestigd met in totaal ruim 1000 medewerkers. Dit alles is verdeeld over zo’n 43.000 m2 kantoor- en bedrijfsruimte.

Klinkt groot maar toch ondernemen we hier samen, groeien we samen én ontspannen we samen. Op het mixed-use bedrijvenpark komen oud en nieuw samen in een herkenbare identiteit. Vanzelfsprekend zijn hierbij historische elementen intact gebleven, maar de binnenkant van de gebouwen hebben een heel eigen look gekregen. Een sfeer die je enkel en alleen proeft door zelf een bezoekje te brengen aan ©Mill.

©Mill is een plek voor iedereen. En dit willen we dan ook graag aan iedereen laten zien! Daarom ben je van harte uitgenodigd om op zaterdag 1 oktober tussen 12.00 en 17.00 uur een kijkje achter de schermen te komen nemen. Met activiteiten voor jong en oud (muziek, kunstmarkt, mini golfbaan etc.) en onder het genot van een hapje en drankje vieren we samen onder de naam ©Fest 15 jaar ‘ons’ ©Mill.

Foto C’magne bv

 

 

Geef een reactie