Foto-expositie van 20 fotografen in Werkplaats K, Elbereveldstraat 105 in Kerkrade-West.

Kunstenaarscollectief Werkplaats K organiseert in het weekend van 14 t/m 16 oktober 2022 een foto-expositie met als thema ‘de levende stad’. Een stad is meer dan de optelsom van gebouwen, straten, parken en winkels. Wat maakt een stad tot stad? De fotografen zijn uitgedaagd om hun visie op de stad fotografisch vorm te geven.

Deelnemende fotografen/kunstenaars: Peter op de Kamp, Eugene van Loo, Ed Hoogenboom, Guido Paulussen, George Meijers, Wim Salki, Martin Pitsch, Alan Reinders, Jet Nuij, John Lambrichts, Dean Kisters, Lotte Keularts, Bernd Radtke, Joris Hilterman, Wen Roks, Wouter Zaalberg, Lizzie Veldkamp, Jonathan Widdershoven, Ntan, Jos Reinders.

Opening: vrijdag 14 oktober om 20.00 uur door Maurice Hermans, auteur van het boek ‘De Antistad’.

Voorts geopend op zaterdag 15 en zondag 16 oktober van 12.00 tot 17.00 uur.

Geïnteresseerden kunnen deelnemen aan het debat over de ‘Levende Stad’ op zondag 16 oktober van 11.00 tot 12.00 uur. Gratis toegang.

voor meer informatie : www.werkplaatsk.nl

Foto Jos Reinders

Geef een reactie