Landgraaf bestaat 40 jaar, en dat gaan we vieren! Op zaterdag 8 oktober van 11.00 tot 15.00 uur is er een kidsmarkt bij JENS (Heggenstraat 32, Landgraaf) en bibliotheek Landgraaf (Raadhuisplein 1). Kom met je kids voor een gezellige middag vol workshops en activiteiten, zoals:

 • Knutselen
 • Muziek maken
 • Theater
 • Mad Science
 • Gezonde snacks maken
 • Sport en spel
 • Schminken en Glitter Tattoos
 • Rad van Fortuin
 • Kleurplaatwedstijd
 • Voorleesmomenten
 • Springkussen

Ook zal er een échte Goochelaar aanwezig zijn en kunnen kinderen op de foto met Knabbel en Babbel. Ouders en verzorgers kunnen bij de stands van verschillende organisaties terecht voor informatie over opvoeding, gezondheid en beweging. Alle kinderen, ouders en verzorgers zijn welkom. Kortom het wordt een gezellige en informatieve dag!

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Landgraaf in het kader van 40 jaar Landgraaf.

 

Poster JENS

 

Geef een reactie