Hoofdmenu

‘Uit vele bronnen’ – Bep Scheeren

De tentoonstelling ‘Uit vele bronnen’ toont schilderijen (acrylverf op doek) van Bep Scheeren. De solotentoonstelling is te bezichtigen van 8 oktober t/m 5 november 2022 in Rob van Rijn Kunsthandel Galerie in Maastricht.

 In de schilderijen van Bep Scheeren vloeien mensen, dieren en architectuur samen en roepen een vervreemdende werkelijkheid op. Dubbelzinnig als ze zijn, is het moeilijk de werken eenduidig te interpreteren. Haar manier van schilderen, waarbij figuratieve vormen staan tegen abstracte achtergronden, sluit hierbij aan. De werken dagen de kijker uit te fantaseren en associëren.

repro,kunst

Bep Scheeren (Kerkrade,1950) volgde haar opleiding aan de Academie Beeldende Kunsten in Maastricht. Haar werk is vertegenwoordigd in vele collecties, waaronder SCHUNCK Heerlen, Museum Van Bommel van Dam, Venlo, DSM Heerlen en Provincie Limburg.

Open huis

Tijdens het open huis op zaterdag 29 oktober draagt Frans Budé gedichten voor en gaat Manon Berns in gesprek met Bep Scheeren.

Foto’s Kunstwerk Bep Scheeren(Volgend nieuwsbericht) »